Om oss

Erfarna och moderna stålexperter

Vi är ett företag som är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. Vi levererar våra produkter till kunder i hela Sverige.

Stålstommar, pålsvetsning med mera – vi kan erbjuda kvalitativt byggsmide till de flesta typer av projekt. Terminaler, broar, grindar, hallar, bryggor, portar, totalentreprenader – vi kan hjälpa till med det mesta när det handlar om stål. Vi strävar alltid efter att utveckla oss själva och branschen mot en framtid där såväl våra byggnader som vi människor gör ett mindre klimatavtryck.

Stor spetskompetens inom stål

Under våra år i branschen har vi utvecklat en stor spetskompetens – ofta i ett nära samarbete med de mycket livskraftiga varvs- och byggindustrierna som finns i Göteborg. Vi har projekterat, konstruerat och slutbesiktigat en avsevärd mängd mer eller mindre kända applikationer i Göteborg och många hörn runt om i världen.

Vi arbetar alltid hårt med våra kunder i tankarna och avslutar aldrig ett projekt förrän beställaren känner att de fått vad vederbörande har betalat för. Denna grundprincip tummar vi aldrig på, kundens tillfredsställelse är grunden varje gång vi tar oss an ett projekt. Detta är en stor fördel för våra kunder och ger dessutom oss själva en stabil grund att stå på eftersom vi genom många väl utförda arbeten har en lång lista trogna och återkommande kunder. Är du intresserad av att se referenser på tidigare uppdrag? Det är bara att kontakta oss så ordnar vi det!

stålkonstruktioner göteborg

Flexibla konstruktioner för alla typer av behov

Vi levererar stålkonstruktioner av olika typer till kunder med många olika behov. Nybyggnationer, nytillverkning, ombyggnationer och reparationer av det mesta inom fartyg, industri och raffinaderier samt broar och byggnader av alla slag.

Kompetent, flerspråkig bemanning

Vid sidan av våra produkter och tjänster inom stål så kan vi även erbjuda bemanning av kompetent och välutbildad personal inom många yrkesgrupper. Projektledare, arbetsledare, montörer, rörläggare, svetsare – hos oss hittar du kompetens som får ditt projekt att flyta på.

Vår personal kan hyras ut till uppdrag över hela landet. Vi är flexibla och ställer inga speciella krav på projektets storlek eller varaktighet. Vår personal är certifierad för Heta Arbeten och alla våra svetsare är licensierade. Vi kan även erbjuda projektledare och arbetsledare med olika språkkunskaper: bland annat polska, kroatiska, ungerska eller finska.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du är i behov av kompetens inom stålkonstruktioner.

Stabila stålkonstruktioner och kompetent bemanning