Stålstommar

Stabila stålstommar för byggprojektet

Välkommen till specialisten på stålstommar i Göteborg. Vi tillverkar, levererar och installerar stabila och mycket användbara stål- och rörkonstruktioner för bland annat byggbranschen.

Är ditt företag i behov av stålstommar till ett byggprojekt? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med offert eller mer information om våra produkter och tjänster.

Stålstommar i Göteborg för många användningsområden

Oavsett om du har behov av nytillverkning, ombyggnation eller reparation så kan vi hjälpa dig. Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att vi projekterar, konstruerar och levererar enligt de kvalitets- och miljöcertifieringar som gäller för branschen.

Vi har under våra många år i branschen utvecklat en stor kunskap och kompetens och kan motsvara de höga krav som ställs på moderna stålstommar. Vi har kunder inom en rad branscher: bygg, fartyg, industrianläggningar, broar och infrastruktur är några av dem. Genom att leverera tåliga, estetiska och flexibla stålstommar och andra produkter inom stål så har vi skaffat oss många nöjda och återkommande kunder i Göteborg med omnejd.

stålkonstruktioner göteborg

Garanterat hög kvalitet

Våra stålstommar har en produktionsmetod som garanterar hög kvalitet och en robust konstruktion med ett bra utseende. Vi tillverkar själva våra stommar i vår egen smidesverkstad och har därmed full kontroll över alla led i produktionen och kan dessutom vara en opartisk partner när vi diskuterar vilken typ av stomme som ska väljas vid ett visst projekt.

Stålstommar Göteborg – många fördelar

 • Stålet är av högsta kvalitet.
 • Slank och smidig konstruktion.
 • Tåliga konstruktioner med lång livslängd.
 • Flexibla användningsområden.
 • Stor fri golvyta.
 • Luftig interiör.

Ett robust och stabilt skelett

En stålstomme måste vara robust och stabil eftersom den utför skelettet i en byggnad. Tack vare våra suveräna stålstommar blir det dessutom enkelt att göra utbyggnader, ombyggnader och olika tillval. Det kan handla om exempelvis bjälklag och traversbanor. Det äkta stålet är dessutom en riktig vinnare under kalla och snörika nordiska vintrar.

Vi är certifierade både för kvalitet och miljö, en garanti för ett noggrant utförande med en korrekt dokumentation under hela processen. Vi rostskyddar även våra stålstommar efter de behov som finns i det aktuella projektet. Vi kan erbjuda samtliga rostskyddsklasser mellan C1 och C5.

Några generella fördelar med att använda stål:

 • Det är världens mest använda metalliska konstruktionsmaterial. Det låga priset och den höga prestandan är en svårslagen kombination.
 • Det avger inga skadliga eller irriterande ämnen.
 • Byggnader med stålstomme är säkra, ger en bra komfort och bra ljudisolering. Det binder inte fukt som kan orsaka allergier.
 • Stål har lång livslängd.
 • Det fungerar mycket bra när det finns höga krav på hygien som i exempelvis livsmedelsbranschen och sjukvården.
 • Stål klarar extrema miljöer som hög värme, högt tryck eller frätande vätskor.

Många lyckade projekt inom stålstommar

Ett projekt vi är stolta över är den stålstomme vi levererade vid Lerums Station. Efter mycket hårt arbete reste vid detta smide i utsatt tid och fick mycket beröm av såväl beställare som privatpersoner. Detta projekt visade på vår mångsidighet eftersom vi utförde det som en generalentreprenad där vi även hade ansvar för plåt- och träentreprenader.

Välkommen att kontakta oss – experten på stålstommar i Göteborg.

 

Stålstommar – ett stabilt skelett till bygget